Western Water Park

Magaluf kortWestern Water Park ligger i det sydvestlige Mallorca, tæt på feriebyerne Palma Nova og Magaluf. Det er den største vandpark på Mallorca, og der er masser af oplevelser for hele familien.

De mindste har deres helt eget område med masser af vandsprøjt, klatreborge og små vandrutsjebaner. De lidt større børn kan more sig med langt de fleste af de mange vandrutsjebaner, men en enkelt er kun for de største. Det er den stejle vandrutsjebane The Beast, hvor det går vildt hurtigt!

Western Water Park vandrutsjebaner

Hele familien kan slappe af på græsplænen i den store park eller ved nogle af de mange solsenge ved de store swimmingpools, hvoraf en laver store bølger en gang i timen. Der er naturligvis også forskellige cafeteriaer og restauranter, så energidepoterne kan blive fyldt op.

Western Water Park Mallorca

Western Water Park kidzworld

Som navnet antyder, så ligger der også en western-by inde i parken. Husene er som taget ud af en cowboyfilm. Banken, saloon’en, sheriffens kontor, ja de er her alle sammen.  Er dejligt sted at slappe af, og gå på opdagelse sammen med børnene. Der er også forskellige shows i løbet af dagen.

Western city

En dag går hurtigt i Western Water Park, så planlæg ikke med mindre end det. Information om priser og åbningstider kan findes på parkens website.


Western Water Park kort
Western Water Park ligger til venstre på kortet. Til højre ses feriebyerne Palma Nova og Magaluf (nederst).

Lignende sider

Back to top button