Aqualand Mallorca

Aqualand el Arenal kortAqualand kalder sig selv for det største vandland på Mallorca, nøjagtig som Western Water Park ved Palma Nova gør det. Vi blander os ikke i den kamp, men nøjes med at konstatere, at begge badelande er store og fyldt med underholdende aktiviteter for hele familien.

Vandlandet hedder helt præcist Aqualand El Arenal, og ligger i udkanten af feriebyen El Arenal ca. 12 km sydøst for hovedstaden Palma de Mallorca.

Aqualand har i alt 20 aktiviteter, hvoraf 14 er vandrutsjebaner af vidt forskellig karakter. Den der giver det største adrenalinsus er Kamikace, der er så stejl, at det næsten føles som et frit fald. Banzai er også stejl, men her sidder man på en skumplade, der skøjter hen over vandet.

Aqualand vandrutsjebane

En af de flotteste vandrutsjebaner er King Cobra, der som navnet antyder, er malet som en kæmpe kobraslange. Der er mange andre sjove vandrutsjebaner, også nogle hvor man sidder en eller to i baderinge, og andre hvor op til fire personer kører om kap side om side (Crazy Race).

Aqualand el Arenal Mallorca

Aqualand el Arenal vandpark

Skal pulsen lidt ned, så er der områder, hvor det går mere stille for sig. Hvad med at flyde med strømmen i Congo River eller hoppe ned i det store Jacuzzi. Lidt mere action er der i de to store bølgebassiner, hvor gæsterne kan kaste sig i de meterhøje bølger.

Der er naturligvis også områder for de mindste, dem er der faktisk tre af. I alle tre områder er der en stor pool med forskellige aktiviteter, herunder nogle vandrutsjebaner for de mindste. Som ved alle de andre områder, er der her livreddere, der passer på gæsterne.

Aqualand el Arenal

Når sulten melder sig, er der ikke mindre end 8 steder, hvor der serveres forskellig mad. De fleste steder er det fast food som pizza, burger, hot dog og baguette der er på menukortet. Is og andre forfriskninger fås naturligvis alle steder.

Parkering sker gratis på den store parkeringsplads lige foran badelandet. For åbningstider og priser henvises til Aqualand El Arenals officielle website.


Se vores video fra Aqualand El Arenal


Aqualand El Arenal kort
Aqualand ses nede i højre hjørne på kortet. I midten er det feriebyen El Arenal.

Lignende sider

Back to top button