S’Amarador

S'Amarador kortS’Amarador er en vidunderlig og uspoleret naturstrand, der ligger i naturparken Cala Mondrago på sydøstkysten af Mallorca. Her er stranden omgivet af høje træer og lave klipper.

Den flotte strand er 145 meter lang og ganske bred. Hele stranden er dækket af finkornet lyst sand, og det krystalklare vand er lavt. Da stranden ligger dybt inde i en bugt, så er vandet normalt også helt roligt – altså alt i alt perfekt til børnefamilier.

S'Amarador strand

Der er ikke mange faciliteter, men det er muligt at leje solsenge og parasoller på en mindre del af stranden, og der ligger også en lille strandbar. Har man lyst til at spise på restaurant, så er der flere at vælge imellem på nabostranden Cala Mondrago, der ligger 300-400 meter væk.

Der er meget stille på stranden, blandt andet fordi der ikke tilbydes nogle støjende vandsportsaktiviteter. Bugten er til gengæld perfekt til en svømmetur, gode svømmere kan tage turen over til nabostranden. Der er også gode forhold til at snorkle, især langs klipperne.

Apollo: Se de store rabatter i juli/august.

S'Amarador Mallorca

S'Amarador Mallorca

I bugten ligger der ofte mange lystbåde for anker. De nyder også den smukke og rolige bugt, bader lidt og spiser måske lidt mad på en af restauranterne i nabostranden Cala Mondrago.

S’Amarador blev tilbage i 2008 kåret som Europas bedste strand af websitet onbeach.com. Ganske imponerende, da der indgik ikke mindre end 3.000 strande i konkurrencen!

S'Amarador strandbar

Det er nemmest at komme til S’Amarador og turen dertil går gennem mange flotte landskaber. Vi anbefaler billeje hos Avis, der har kontorer i flere byer på Mallorca.


Dronevideo fra Mondragobugten


S’Amarador kort
S’Amarador ses i det nedre venstre hjørne af kortet. Få hundrede meter mod syd ligger parkeringspladsen, og stien hen til stranden er god. Nordøst for S’Amarador ligger bugtens anden flotte strand, Cala Mondrago.

Back to top button