Marineland

Portals Nous kortMarineland ligger i den sydvestlige del af Mallorca, i udkanten af den eksklusive ferieby Portals Nous. Afstanden til de mere kendte feriebyer Palma Nova og Magaluf er kun nogle få kilometre.

Hovedattraktionen i Marineland er det imponerende bottlenose delfinshow, hvor delfinerne bl.a. laver nogle utrolige spring og leger med deres trænere. Showet er god underholdning for hele familien, ikke kun for børnene. Det er muligt at købe snacks som popcorn, sodavand og slush ice med ind til showet i delfinariet.

Marineland delfiner

De to andre shows med californiske søløver og papegøjer er også underholdende, men mest for børnene. Udover shows er der også andre dyr, f.eks. pingviner, skildpadder, flamingoer og eksotiske fugle. Der er også et kæmpe akvarium med hajer, giftige skorpionfisk, rokker og de langt mere fredelige klovnefisk.

Marineland Mallorca

Skilte i parken oplyser hvornår det er fodringstid for de forskellige dyr, og i sommermånederne trækker det mange mennesker til. Der er naturligvis også mad til gæsterne, Marineland har nemlig en stor restaurant med flot udsigt over havet. Menuen er børnevenlig, og ventetiden er som regel kort.

Marineland flamingo

De fleste familier bruger 2-3 timer på at se dyrene og et eller to shows i Marineland. Hvis børnene har brug for lidt afkøling, så er der et poolområde med små vandrutsjebaner og andre legeredskaber. Rundt om poolen er der solsenge til de som vil hvile benene lidt.

Marineland swimmingpool

Efter besøget i Marineland er der mulighed for at besøge den børnevenlige sandstrand, som ligger lige foran parken. Stranden har lavt vand og ligger godt beskyttet mod bølger. En anden mulighed er at gå de små 300 meter hen til havneområdet i Portals Nous. Et flot område med dyre lystbåde, eksklusive butikker og gode restauranter.

Marineland strand
Stranden Costa de’n Blanes foran Marineland

Se priser og åbningstider på Marinelands website, hvor det også er muligt at købe billetterne med rabat. Tidspunkter for shows og fodring fremgår også af websitet.

Har I endnu ikke fundet jeres rejse til Mallorca, så tag et kig på Bravo Tours mange rejser til Mallorca.


Marineland kort
Marineland ligger i kortets venstre side. Til højre ses feriebyen Portals Nous.

Lignende sider

Back to top button