Es Trenc

Es Trenc kortMallorcas mest populære strand, Es Trenc, er en to kilometer lang naturstrand, som ikke er ødelagt af udsynet til høje hoteller, restauranter og barer. Sådan vil det heldigvis også være i fremtiden, da Es Trenc nu ligger i en nationalpark.

Es Trenc er dækket af det fineste sand og har klitter bagerst på stranden, som vi kender det fra flere hjemlige strande. Vandet er krystalklart, og har flotte turkise nuancer. Det meget lave vand gør stranden yderst velegnet for børn.

Se Bravo Tours mange spændende rejser til Mallorca.

Es Trenc Mallorca

Selvom det er en naturstrand, så er der mange afsnit med solsenge og parasoller, ligesom der er brusere og toiletter. I højsæsonen overvåger et antal livreddere stranden, men kun i de områder, hvor der er flest strandgæster. Langs stranden ligger der også nogle få restauranter lidt tilbagetrukket fra stranden, så de ikke forstyrrer billedet af en naturstrand.

Es Trenc strand

I vandet ligger der lystyachter, sejlskibe og katamaraner i alle størrelser. De vugger stille og roligt i bølgerne, og der er sjældent larmende speedbåde og jetski. Det er nemlig forbudt at udleje disse på Es Trenc.

Es Trenc restaurant

Der er flere mærkede afsnit for naturister, og Es Trenc er er den mest besøgte naturiststrand på Mallorca. De som gerne vil være mere uforstyrrede kan i stedet besøge nabostranden mod syd, Es Peregons. Her hører badetøj til sjældenhederne.

Playa Es Trenc

Stranden er meget besøgt, men som regel finder man en god plads. Det er dog bedst at undgå weekenderne i juli/august. Parkering sker mod gebyr på en af de parkeringspladser, som man automatisk kommer til, hvis man følger skiltene mod Es Trenc. Vi anbefaler at leje en bil på Mallorca og tilbringe en dejlig dag på Es Trenc.


Se vores video fra Es Trenc


Es Trenc kort
Es Trenc ligger midt i uberørt natur. Nord for stranden ligger den lille kystby Ses Covetes, mens feriebyen Colonia Sant Jordi ligger et godt stykke mod syd. Trækkes kortet længere mod sydøst dukker der flere flotte naturstrande op, herunder Es Caragol.

Back to top button