Mallorca med børn

Mallorca er en fantastisk ferieø til en familieferie med børn i alle aldre. Mange børnefamilier vender tilbage til Mallorca år efter år, og i deres øjne er Mallorca det bedste rejsemål for en ferie med børn.

Redaktøren bag dette website er helt enig. Den store Mallorca interesse startede da børnene var helt små, hvor vi mange år i træk holdt sommerferien på Mallorca. De fleste gange boede vi i Port d’Alcudia på det meget børnevenlige Viva Blue & Spa. Børnene var vilde med deres egen swimmingpool med piratskib og vandrutsjebaner, og til de voksne har hotellet både spa og fitness. Utrolig godt 4-stjernet all inclusive familiehotel.

Port d'Alcudia

Børnevenlige feriebyer på Mallorca
Det er ikke til at komme uden om Port d’Alcudia, som er den mest familievenlige ferieby på Mallorca. Stranden er uden tvivl en af de mest børnevenlige strande i Europa. En stor bred sandstrand, og meget lavt vand, der normalt er helt roligt. Der er også mange aktiviteter for børn i Port d’Alcudia, f.eks. vandparken Hidropark, stor gokartbane og naturparken Albufera. Et perfekt hotel til børnefamilier er det 4-stjernede Hotel Condesa, som ligger helt ud til stranden og også har et stort lækkert poolområde. Der er specielle familieværelser og naturligvis mulighed for all inclusive.

En anden børnevenlig ferieby på Mallorca er Palma Nova. Palma Nova er en forholdsvis stor ferieby med tre store og flotte sandstrande. Der er mange aktiviteter for børn i nærheden, f.eks. et vandland, gokartbane og Mallorcas bedste minigolfbane. Det 4-stjernede lejlighedshotel Zafiro Palmanova & Spa er perfekt til børnefamilier. Hotellet har en stor børnepool med piratskib og vandrutsjebaner, mange aktiviteter og mulighed for all inclusive med lækker buffet.

Hidropark
Hidropark ved Port d’Alcudia

Aktiviteter for børn på Mallorca
Mallorca har et stort og meget varieret tilbud af aktiviteter til børn. Mest populære er de tre vandparker, som er Hidropark i Port d’Alcudia, Western Waterpark ved Palma Nova og Aqualand el Arenal ved Playa de Palma. Vand er der også i delfinparken Marineland i Portals Nous, hvor der er daglige shows med delfiner, søløver og pingviner.

I klatreparken Jungle Parc kan børn (og voksne) få gang i adrenalinen. En stor klatrepark med reb, svævebaner, broer og meget andet i op til 10 meters højde! Adrenalinen pumper også på Mallorcas seks gokartbaner, hvor de mest populære ligger ved feriebyerne Magaluf og Ca’n Picafort. Der er gokarts til børn i alle aldre. Familien kan også dyste i Golf Fantasia i Palma Nova, der er Mallorcas største og flotteste minigolfbane.

På en regnvejrsdag kan vi anbefale en tur i Palma Aquarium, som har en af de dybeste hajtanke i Europa og en flot tunnel igennem hajtanken. Der er naturligvis mange andre fisk og krybdyr.

Læs om flere aktiviteter for familier på Mallorca.

Jungle Parc Santa Ponsa
Jungle Parc

Børnevenlige strande på Mallorca
Hvis I lejer en bil, så er mange af Mallorcas bedste strande gode til børn. Det gælder f.eks. Mallorcas mest berømte strand Es Trenc, som ligger på sydkysten. Vi vil dog i stedet anbefale en anden strand på sydkysten, nemlig S’Amarador, der ligger godt beskyttet i en utrolig flot bugt.

På nordkysten vil vi anbefale Cala Agulla, der også ligger flotte omgivelser og er god til børn. En lidt mere stille strand ligger på nordøstkysten i den lille ferieby Canyamel. En dejlig strand med rigtig god plads til at lege og lavt vand.

S'Amarador Mallorca
S’Amarador strand
Back to top button