Cala sa font Celada

Cala sa Font Celada kortCala sa font Celada er en af de smukkeste naturstrande på Mallorca, og måske det tætteste vi kommer på et hemmeligt strandtip på Mallorca.

Stranden ligger helt isoleret fra masseturismen oppe i det nordøstlige Mallorca. Nærmeste ferieby er Cala Mesquida, som ligger 5-6 kilometer væk. Det kræver derfor også en vandretur på en times tid for at nå frem til stranden.

Fremme ved stranden er belønningen stor. Stranden ligger omgivet af en billedskøn natur med bjerge, klipper og træer. Sandet er lyst og fint, mens det klare vand med turkise nuancer indbyder til en svømmetur. Blæser vinden fra nord kan der dog være bølger.

Cala sa Font Celada Mallorca

Faciliteter er der ingen af, så det er vigtigt at medbringe rigeligt med drikkevarer. Da der ikke er mulighed for at søge i skyggen, er en strandparasol også en god idé.

Selv i højsæsonen kan man være så heldig at have stranden helt for sig selv, hvilket er ret enestående for en så flot strand på Mallorca. Billederne her på siden er taget i juli måned midt på dagen.

Cala sa Font Celada strand

Kørevejledning: Fra hovedvej Ma-15 kører I først mod stranden Cala Torta og følger derefter skiltene mod Cala Mitjana. Parker enten bilen ved Cala Mitjana eller fortsæt nogle hundrede meter til den lille upåagtede strand Cala Estreta. Herfra er der en times vandring langs den flotte kyst, og turen går forbi en anden naturstand, Cala Matzoc.

Har I brug for en lejebil, så prøv at se nærmere på Mallorca tilbuddene hos Avis.

Vagttårn på Mallorcas nordkyst
Vagttårn på Mallorcas nordkyst

Cala sa font Celada kort
Den dejlige naturstrand Cala sa font Celada ses til højre på kortet. Kun 350 meter mod vest ligger en anden flot naturstrand, nemlig S’Arenalet des Verger. Af de to strande anbefaler vi Cala sa font Celada. Nærmeste ferieby er Cala Mesquida, som ligger mod sydøst (kortet skal zoomes ud nogle gange).

Back to top button