Hidropark

Port d'Alcudia kortHidropark er et populært vandland i udkanten af Port d’Alcudia i det nordlige Mallorca. Hidropark er sjovt for hele familien, men aktiviteterne er mest målrettet små og mellemstore børn.

Vandrutsjebanerne er samlet i to poolområder med 6-7 vandrutsjebaner i hver. På vej ned af vandrutsjebanerne kan der komme fart på, men bortset fra de mindste børn kan alle være med. På Slide Race og Soft Track kan 4-5 personer køre om kap lige ved siden af hinanden, mens der kommer mest fart på de to Kamikaze vandrutsjebaner.

Apollo: Se de store rabatter i juli/august.

Hidropark Mallorca

De mindste kan til gengæld prøve vandrutsjebanerne og andre sjove vandaktiviteter i områderne Minipark og Childrens World. Der er også en park med en legeplads og en stor hoppeborg. Her er det i øvrigt muligt at finde nogle overdækkede områder med skygge.

Hidropark

Hidropark pool

Hver time kommer der gang i bølgebassinet, og så kaster store som små sig rundt i bølgerne. Naturligvis under opsyn af livreddere ligesom alle andre steder i parken. Andre aktiviteter er vandaerobic med instruktør, minigolf og en stor spillehal med mange forskellige arkadespil, billard og airhockey.

De som har lyst til længere og vildere vandrutsjebaner kan tage til den sydlige del af Mallorca, hvor de to vandlande Aqualand El Arenal og Western Water Park frister. Begge vandlande er på internationalt niveau.

Hidropark vandrutsjebaner

Hidropark for børn

Adgang til Hidropark
Det er nemt at komme til Hidropark. For de som kommer med bil er der en stor parkeringsplads, og ellers ødelægger en taxa fra omkringliggende byer som Puerto Pollensa, Playa de Muro og Ca’n Picafort ikke feriebudgettet. Mange af de lokale busser stopper ved busstoppestedet ”Magic” på gaden Carretera d’Artà, og herfra er det nemt at gå hen til Hidropark.

I 2023 er prisen ved indgangen €29,95 for voksne (11-60 år), €21,95 for børn (3-10 år) og €21,95 for seniorer (60 år og derover). Købes billetterne på forhånd på Hidroparks website kan der spares ca. 10%.


Se vores video fra Hidropark – og følg vores Youtube kanal


Hidropark kort
Hidropark ses oppe i venstre hjørne af kortet, og til højre ses Port d’Alcudias store flotte sandstrand.

Lignende sider

Back to top button