Portals Nous

Portals Nous kortPortals Nous er en afslappet lille ferieby, der ligger ca. 10 km. sydvest for Palma de Mallorca. Det er en af Mallorcas mest eksklusive feriebyer, og det er ikke usædvanligt at komme hertil i en Ferrari eller en lystyacht til mange millioner.

Det er i særdeleshed ved marinaen Puerto Portals, og i området lige bag ved, at det ekstravagante kommer til udtryk. Her sælges der designertøj fra de kendte modehuse, restauranterne er blandt Mallorcas bedste og natklubbernes dress code er ‘dress to impress’.

Der er ikke så mange hoteller i Portals Nous, men til gengæld er de generelt af høj standard. Et af de bedste er det relativt nye femstjernede Portals Hills Boutique Hotel, der ligger med udsigt over marinaen. Et helt igennem flot og luksuriøst hotel.

Portals Nous restaurant

Stranden i Portals Nous
Hovedstranden, Platja de Portals Nous, ligger umiddelbart øst for marinaen. Stranden har fint lyst sand, og helt klart vand. Vandet er normalt roligt, da havnen og den lille ø foran stranden yder god beskyttelse mod bølger.

Der er alle de almindelige faciliteter ved stranden. Der er også mulighed for at spille beachvolley, og fra marinaen er det muligt at leje f.eks. windsurfingudstyr, havkajakker og jet ski.

Portals Nous Mallorca

Portals Nous strandbar

Den hyggelige strandbar Roxy’s tilbyder forfriskninger og sandwiches. Endnu bedre bliver det dog i hver sin ende af stranden, hvor der ligger to fantastiske caféer med lounge stemning.

Restauranter og natteliv
Portals Nous byder på nogle af Mallorcas bedste restauranter, ikke mindst Tristan (billede nedenfor), der flere år i træk er blevet tildelt en Michelin-stjerne. Skal det være lige knapt så ekstravagant, så ligger Tristan Bistro lige ved siden af.

Portals Nous restauranter

Der er dog flere andre gode (og relativt dyre) restauranter i Portals Nous. En af dem er Flanigan, der er bedst kendt for deres steaks og lækre tapas. En anden er Tahini, der serverer yderst delikat sushi. Alle de nævnte restauranter ligger tæt på marinaen Puerto Portals.

Nattelivet i Portals Nous er også en klasse for sig selv. Nogle af de mest populære steder er Ocean Club, Ritzi Lounge Bar og Cappuccino Portals. Her underholder DJ’s hele natten, og der er mulighed for at møde nogle internationale kendisser. Prisniveauet er tilsvarende højt.

Portals Nous by

Seværdigheder og aktiviteter
Portals Nous har en særdeles god beliggenhed, når det gælder aktiviteter og attraktioner.

Kun en lille gåtur væk ligger det populære Marineland, der frister med bl.a. delfin- og søløveshows. Vand er der også masser af i Western Water Park, hvor hele familien kan prøve kræfter med vandrutsjebaner i alle størrelser. Her får hele familien hurtigt en dag til at gå.

Marineland
Delfinshow i Marineland

Storbyatmosfære, shopping og kultur er heller ikke langt væk. Der er kun ca. 10 km ind til hovedstaden Palma de Mallorca. Her kan der shoppes på La Rambla, spises god og autentisk tapas i sidegaderne, og så er den imponerende katedral La Seu et af Mallorcas kulturelle højdepunkter.

Apollo: Se de store rabatter i juli/august.


Portals Nous kort
Kortet viser tydeligt den store marina Puerto Portals og stranden lige ved siden af. Oppe i venstre hjørne af kortet ligger Costa d’en Blanes, der primært består af ferielejligheder i luksusklassen. Øst for Portals Nous ligger Bendinat, der også er et pænt ferieområde.

Lignende sider

Back to top button