Palma Nova

Palma Nova kortPalma Nova ligger på Mallorcas sydvestkyst, små 10 km fra hovedstaden Palma de Mallorca. Byen er vokset sammen med nabobyen Magaluf, men Palma Nova er klart den mest familievenlige og rolige af de to byer.

I Palma Nova finder familier og par alt hvad de behøver på ferien, og mere til. Masser af hoteller, restauranter, caféer, barer og butikker gør sit til, at der aldrig bliver kedeligt i Palma Nova.

Palma Nova by

Palma Nova Mallorca

Sunweb tilbyder flere hoteller i Palma Nova. Et af de mest populære blandt børnefamilier er det utroligt flotte Hotel Zafiro Palmanova, der bl.a. har børnepool med vandrutsjebane, børneklub og legeplads. Til de voksne er der fitnessrum og spa center.

Strandene i Palma Nova
Palma Nova har tre flotte, næsten sammenhængende, strande. I alt er der over en kilometer dejlig sandstrand med det klareste badevand lige foran byen. Der er alle tænkelige faciliteter ved strandene, og de er alle tre meget børnevenlige.

Playa de Son Maties
Playa de Son Maties
Playa de Palma Nova
Playa de Palma Nova

Parallelt med stranden løber den livlige strandpromenade ‘Passage de la Mar’, hvor det vrimler med restauranter og strandcaféer.

Ude i vandet ligger der en tømmerflåde, som børn og barnlige sjæle kan hoppe og rutsje fra. Det er også alle mulige former for vandsport, især på den midterste strand, Cala Blanca.

Restauranter og natteliv i Palma Nova
Udvalget af restauranter i Palma Nova er overvældende, der er langt over 100 spisesteder. Så uanset om I har lyst til spansk, indisk, italiensk eller måske sushi, så finder I det med sikkerhed i Palma Nova. De fleste restauranter har en børnevenlig menu.

Palma Nova restaurant

Nattelivet er også livligt i Palma Nova, der er både mange barer og natklubber. Det er dog intet i forhold til nabobyen Magaluf, der er en af de største festbyer i Europa.

Aktiviteter og seværdigheder i Palma Nova
I Palma Nova og nærmeste omegn er der mange aktiviteter for hele familien.

Western Water Park

Tæt på byen ligger den meget populære vandpark Western Water Park (billede ovenfor), der er et udendørs vandland og en western-by i ét. Det går lidt mere stille til i den mindre park Marineland, der især begejstrer med sit delfinshow.

Kan børnene klare at være lidt længere oppe, så Mallorcas største show Pirates Adventure med dans og akrobatik en god mulighed for en spændende familieaften.

Golf Fantasia
Golf Fantasia

Rundt omkring i byen er der også mange mindre aktiviteter, som spillehaller og legepladser. Prøv i øvrigt også det store minigolfanlæg Golf Fantasia, det er virkeligt sjovt.


Se vores film fra Palma Nova – og følg vores Youtube kanal


Palma Nova kort
På kortet ses Palma Nova med sine tre flotte sandstrande. Bravo Tours tilbyder hele 15 hoteller i Palma Nova, både til børnefamilier og til de par, der gerne vil bo på et roligere voksenhotel.

Lignende sider

Back to top button