da
  • Cala d'Or

  • Cala Gran

  • Cala d'Or

  • Cala d'Or

  • Cala d'Or

Cala d’Or

Cala d'Or kortPå spansk betyder Cala d’Or den gyldne bugt. Det kommer ikke af ingenting, for den populære ferieby har fem sandstrande, der alle ligger dybt inde i smukke klippebugter.

Cala d’Or er en af Mallorcas pæneste feriebyer, uden at være direkte eksklusiv. Byggestilen er inspireret af Ibiza med fortrinsvis lave og hvidkalkede huse. Især bymidten er rigtig flot med gode udendørs restauranter, spændende is-caféer og interessante butikker. Her er det nemt at tilbringe en hyggelig aften.

Hotellerne er overvejende af rigtig god standard, og flere af dem ligger med udsigt over havet og/eller strandene. Sunweb tilbyder mere end 15 hoteller i Cala d’Or, både til familier og par.

Strandene i Cala d’Or
Cala d’Or har ikke mindre end fem smukke strande, der ligger i hver deres romantiske klippebugt. Alle fem har fint lyst sand og det klareste vand med smukke turkise nuancer.

Strandene er meget lavvandede, og der er meget sjældent bølger. De er dermed meget børnevenlige, men i højsæsonen er de godt fyldte, og så er pladsen trang.

Restauranter og natteliv i Cala d’Or
Det vrimler med restauranter i Cala d’Or, og de fleste ligger i den hyggelige bymidte og på marinaen. Det er muligt at få stort set al slags mad, lige fra tapas til pizza og kinesisk. Brugerne på TripAdvisor har vurderet Restaurante Selani som den bedste ‘rigtige’ restaurant i Cala d’Or, og her serveres hovedsageligt spansk mad – også tapas.

Lidt pudsigt, så er det bedst vurderede spisested i Cala d’Or en isbar! Brugerne på TripAdvisor har nemlig stemt Cala D’ice ind på førstepladsen, og i 2014 blev den tilmed nummer to i en landsdækkende afstemning om Spaniens bedste isbar!

Nattelivet spænder vidt i Cala d’Or. Om aftenen er omdrejningspunktet cocktail-barerne i bymidten, men Cala d’Or har meget mere at byde på. Der er nemlig flere diskoteker, som for eksempel Cotton Club og det store Discoteca Farah’s med plads til 800 mennesker.

Seværdigheder og aktiviteter
Fra Cala d’Or er der mange udflugtsmuligheder, og selvom der går busser, så er det en fordel at leje en bil.

Turen kan f.eks. gå til dragegrotterne, der ligger i udkanten af den hyggelige havneby Porto Cristo. Det er Mallorcas største drypstenshuler, og inde i grotterne ligger Europas største underjordiske sø, Llac Martel.

Vil man gerne til en flot naturstrand, så er der mange muligheder for det. Den mest oplagte er Es Trenc, der er Mallorcas mest populære strand. En anden er s’Amarador i naturparken Mondrago.

For golfere ligger golfbanen Vall d’Or Golf kun ti kilometer uden for byen.

Se vores Cala d’Or film – og følg vores Youtube kanal

Cala d’Or kort


Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke vist. Obligatoriske felter er mærket med *

*