Puerto Pollensa

Puerto Pollensa

Puerto Pollensa kortFeriebyen Puerto Pollensa ligger på nordkysten af Mallorca, ca. 10 km nordvest for Port d’Alcudia. Afstanden fra lufthavnen er ca. 70 km, og turen tager en times tid i bil.

Puerto Pollensa er et lidt mindre og mere roligt alternativ til det nærliggende Port d’Alcudia. Byen er pæn og velholdt, og hotellerne er generelt af god standard. Der er flere hyggelige pladser, en stor lystbådehavn, mange flotte strande og en lang bilfri promenade.

Se Sunwebs gode priser på rejser til Puerto Pollensa.

Puerto Pollensa strand

Strandene i Puerto Pollensa
Hovedstranden i Puerto Pollensa ligger syd for byens store lystbådehavn. Den langstrakte strand er bred og har fint lyst sand. Vandet er lavt og normalt roligt, så stranden er meget tryg for børn. Der er mange afsnit med solsenge og parasoller, og på gaden lige bag stranden er der mange mini-supermarkeder og fastfood restauranter.

Puerto Pollensa legeplads

Nord for havnen er der flere mindre strandafsnit, de fleste med solsenge og parasoller. Bag disse børnevenlige sandstrande er der en flot promenade med et væld af restauranter, caféer og barer.

På hovestranden tilbydes der mange former for vandsport, mens det er mulighed for forskellige bådture fra havnen – også på egen hånd.

Puerto Pollensa promenade

Restauranter og natteliv
Puerto Pollensa har et godt og varieret udvalg af restauranter og caféer. Hvis man forholder sig til brugernes vurdering på TripAdvisor, så ligger de bedste restauranter i området bag havnen, herunder La Celtika, der topper listen. Promenaden nord for havnen tilbyder også mange restauranter, og det samme gælder det hyggelige torv Placa de Miguel.

Om aftenen summer byen af liv, og der er mange hyggelige caféer og barer med afdæmpet musik. For langt de fleste bliver det ikke til mere end en drink eller to, men der er dog mulighed for at komme på natklub/diskotek.

Pollensa restaurant

Seværdigheder og aktiviteter
Der er masser af muligheder for spændende ture til strande, natur og attraktioner, når man bor i Puerto Pollensa. Vi anbefaler derfor at leje en bil.

Alene Formentor-halvøen, som ligger umiddelbart nordøst for byen, tilbyder en række spændende muligheder. Ude på spidsen ligger Cap Formentor, som er Mallorcas nordligste punkt. Udsigten herfra er enestående, og det er muligt at købe kaffe, kage m.m. i caféen. Har man lyst til at prøve en anden strand, så er Cala Formentor en af Mallorcas flotteste strande.

Cap de Formentor

Det oprindelige Pollensa ligger 5 km inde i landet. Denne gamle by er velholdt, og utrolig hyggelige at vandre rundt i. Hver søndag er der et stort marked på Placa Mayor, og det er et stort tilløbsstykke. I juli og august afholdes Pollensa’s internationale festival for klassisk musik, og den er kendt for at have gode navne på programmet.

Hvis man har lyst til en mere aktiv ferie, så er den nordlige del af Mallorca det bedste område at cykle rundt i. Der er mange kilometer med god cykelsti, og Tramuntana bjergene er en udfordring for selv de mest veltrænede cyklister. Flere og flere rejser derfor også på cykelferie til det nordlige Mallorca.

Vores film fra Puerto Pollensa

Puerto Pollensa kort

Dette website bruger cookies. Fortsat brug af websitet kræver accept af cookies.  Læs mere.