Porto Cristo

Porto Cristo

Porto Cristo kortFeriebyen Porto Cristo ligger på østkysten af Mallorca, ca. 10 km øst for den større by Manacor. Afstanden til lufthavnen ved Palma de Mallorca er ca. 65 km og meget af turen foregår på motorvej.

Den tidligere fiskerby har udviklet sig til en livlig turistby, men en charmerende en af slagsen. Byens hjerte er området med den smukke strand og lystbådehavnen, hvor små fiskerbåde ligger side om side med moderne lystbåde.

Målt på antallet af butikker, restauranter og turister, så har Porto Cristo overraskende få hoteller. Det bedste er det 4-stjernede Hotel THB Felip, der ligger meget tæt på stranden.

Porto Cristo havn

Stranden i Porto Cristo
Porto Cristo har en af de flotteste bystrande på Mallorca. Stranden er 350 meter lang, har fint lyst sand og lavt vand. Den ligger dybt inde i en bugt, der beskytter godt mod bølger. En meget børnevenlig strand.

Porto Cristo strand

Stranden har alle faciliteter, herunder solsenge, parasoller og brusere. Lige bag stranden ligger der restauranter, caféer og en Burger King. Bordene helt ud til stranden har en fantastisk udsigt.

Restauranter og natteliv
Det vrimler med restauranter i Porto Cristo. De fleste ligger enten i centrum ved stranden eller ved den langstrakte lystbådehavn. Menuerne varierer meget, men ved lystbådehavnen er der ekstra fokus på fiskeretter. Prøv f.eks. fiskerestauranten Sa Pedra.

Porto Cristo restaurant

Det er ikke på grund af nattelivet, at man skal komme til Porto Cristo. Om aftenen er der mange, som går ud og får en drink eller en øl, men senere på natten er der stille i byen.

Seværdigheder og aktiviteter
Porto Cristo gemmer på en af Mallorca største turistattraktioner, nemlig dragegrotterne Coves del Drach. Inde i grotterne ligger Europas største underjordiske sø, og den kan ses på turen rundt i de imponerende grotter.

Porto Cristo class bottom boat

En anden populær aktivitet i Porto Cristo er en tur med turistbådene, der sejler langs den naturskønne kyst. Gennem bådenes glasbunde er det muligt at få et indblik i livet under havoverfladen. Bådene sejler stort set hele tiden.

Film fra Porto Cristo

Porto Cristo kort
Kortet viser tydeligt stranden og lystbådehavnen inde i den langstrakte bugt. Coves del Drach ligger i byens sydvestlige udkant.

Dette website bruger cookies. Fortsat brug af websitet kræver accept af cookies.  Læs mere.