Alcudia strand

Port d’Alcudia

Alcudia kortFeriebyen Port d’Alcudia ligger oppe på nordkysten af Mallorca. Det er øens mest populære ferieby, børnefamiliernes paradis, og den største destination for charterrejser til Mallorca.

Udvalget af hoteller, restauranter og butikker er stort. Udover et væld af turistbutikker ligger der også mange rigtige butikker, f.eks. tøjbutikker, sportsbutikker og skobutikker. Mange af dem ligger i nærheden af lystbådehavnen i den nordøstligste del af byen.

Et af de bedste og mest populære hoteller i Port d’Alcudia er Zafiro Tropic. Med bl.a. børneklub, kæmpe børnepool med piratskib og mange aktiviteter er hotellet helt perfekt til børnefamilier.

Port d'Alcudia

Stranden i Alcudia
Den lange brede sandstrand er det største aktiv i Port d’Alcudia. Den ligger inde i den 10 km lange bugt, og på sit bredeste sted er den over 100 meter bred.

Sandet er lyst og fint, helt uden sten. Det er dog især vandet, der gør stranden til noget specielt. Vandet er nemlig så utroligt lavt, at selv mindre børn kan plaske rundt flere meter ud i vandet. Samtidig er stranden godt beskyttet mod bølger, især i det nordlige ende oppe ved havnen.

Alcudia strand

Flere steder på stranden er det muligt at leje vandcykler, som hele familien kan hygge sig med. Større børn og voksne kan prøve kræfter med jet-ski, vandski, bananbåd eller måske endda parasailing.

Restauranter og natteliv
Det vrimler med restauranter i Port d’Alcudia. Restauranterne serverer mad fra alle verdenshjørner, lige fra pizza over kinesisk til traditionel spansk mad. Fælles for de fleste restauranter er dog, at de er rettet mod børnefamilier. Flere af de bedste restauranter ligger i havneområdet, for eksempel Como en Casa og Club Restaurant Bellavista.

Port d'Alcudia by

Der er også mange barer i Port d’Alcudia. Om dagen er der mest liv i barerne ved stranden, mens det om aftenen er ved havneområdet. Barerne har åbent til langt ud på natten, og skal der danses, så er det muligt i Bananas Disco Complex eller det populære Menta Disco.

Seværdigheder og aktiviteter
Det gamle Alcudia ligger kun få kilometer fra feriebyen Port d’Alcudia, og er en af Mallorcas største turistattraktioner.  Byen blev grundlagt for mere end 2.000 år siden, og er Mallorcas ældste og bedst bevarede by. Bag de imponerende bymure, 26 vagttårne og mange flotte porte, ligger der mange restauranter og spændende små butikker i de små smalle gader.

Hidropark

I udkanten af Port d’Alcudia ligger HidroPark, der er den tredjestørste vandpark på Mallorca. HidroPark er perfekt for familier med små og mellemstore børn. De kan boltre sig på de mange vandrutsjebaner, vandborge, legepladser og endda en lille bane med små elbiler.

Hvert forår afholdes Ironman 70.3 Mallorca i og omkring Port d’Alcudia. Ifølge arrangørerne er det en af verdens mest populære iromans på distancen 70.3. Se mere på vores side om arrangementer på Mallorca.

Se vores Port d’Alcudia film – og følg vores Youtube kanal

Port d’Alcudia kort

Dette website bruger cookies. Fortsat brug af websitet kræver accept af cookies.  Læs mere.