Top 10 aktiviteter for børnefamilier

Har I som børnefamilie planlagt en rejse til Mallorca? Eller er I måske allerede godt i gang med ferien på Mallorca? Her har vi prøvet at liste de 10 bedste aktiviteter for familier med børn på Mallorca.

Det er vores bud på de mest populære aktiviteter. Vi har alle tre vandparker med på listen, men ellers har vi valgt vidt forskellige aktiviteter for børn og børnefamilier. Der er også en enkelt indendørs, hvis I skulle få en dag med regnvejr.

Se også vores guide til, hvor på Mallorca det er godt for børnefamilier at bo.

Aqualand el Arenal

1. Aqualand El Arenal
For børnefamilier er Aqualand El Arenal et sikkert hit. Det kæmpestore vandland har vandrutsjebaner til børn (og voksne) i alle aldre, lige fra det næsten frie fald i Kamikace til Crazy Race, hvor op til fire familiemedlemmer kan køre om kap. For de helt små er der også flere områder med små vandrutsjebaner og andre aktiviteter. Hele familien kan også være med i det store bølgebassin.

Jungle Parc Santa Ponsa

2. Jungle Parc
Jungle Parc er som en stor klatrepark lige midt i skoven. Mellem træerne er der monteret reb, svævebaner, primitive broer og andre udfordrende forhindringer. Der er tre baner med hver deres sværhedsgrad, så alle kan være med. Den letteste bane er Piratas banen, som er for børn i alderen 4-12 år. Jungle Parc ligger i udkanten af Santa Ponsa.

Western Water Park

3. Western Water Park
Mallorcas andet store vandland hedder Western Water Park. Som navnet antyder, så har vandparken et gennemgående westerntema og endda en hel westernby med bl.a. en bank, en saloon og sheriffens kontor. I vandlandet er der vandrutsjebaner i alle højder og størrelser, så hele familien kan være med. Der er også store swimmingpools (med bølger) og egne områder til de mindste.

Palma Aquarium Mallorca

4. Palma Aquarium
Kommer der en regnvejrsdag eller har I brug for lidt tid i skyggen, så er Palma Aquarium i udkanten af Palma de Mallorca en god mulighed. Højdepunktet er en af Europas dybeste hajtanke, som det er muligt at gå igennem i en tunnel. Der er også et regnskovsområde med et flot vandfald og krybdyr.

Hidropark

5. Hidropark
På nordkysten lidt udenfor Port d’Alcudia ligger Hidropark, Mallorcas tredjestørste vandpark. Den er mindre, men for børnefamilier er der uden tvivl underholdning nok til en hel dag. Især for de mindre børn, som har et spændende område helt for dem selv. De vil elske det. For de ældre børn er der flere aktiviteter i de to andre vandparker på listen.

La Reserva Puig de Galatzo

6. La Reserva Puig de Galatzó
Ingen teknologi, kun natur. Det er sloganet hos Reserva Park, der er en imponerende naturpark for foden af bjerget Galatzó. Turen rundt i parken er på 3,5 km, og afhængig af antal stop tager det 1-2 timer. Men forvent nogle stop, da I kommer til at se f.eks. brune bjørne, ørne, emuer og naturlige vandfald. Reserva Park ligger nogle få kilometer fra den lille hyggelige bjergby Puigpunyent, som også er et besøg værd.

7. Tirolinas Go! Mallorca
I Tirolinas Go kan du svinge dig som Tarzan, glide på op til 250 meter lange svævebaner og prøve kræfter med andre udfordringer i trætoppene. Der kan vælges mellem to sværhedsgrader. Parken ligger i en lille skov ca. 500 meter fra stranden Playa de Palma i Palmabugten.

Katmandu Park Mallorca

8. Katmandu Park
Katmandu Park i Magaluf er måske ikke så stor, men de 10+ oplevelser er nok til nogle gode, og lidt skøre timer med familien. Det hele er nemlig lidt skørt i Katmandu Park. Ikke mindst huset, som vender på hovedet og giver jer en oplevelse gennem tiden. Men der er også 4D biograf, skyderi i westernbyen og kamp mod zombier. Der er også en stor indendørs legepark og en lille udendørs vandpark med vandrutsjebaner m.m.

9. Karting Magaluf
Hos Karting Magaluf er der mulighed for at få et adrenalinsus af de helt store. De hurtigste gokarts kører op til 90 km/t og det er vildt hurtigt, når man sidder nogle centimeter over asfalten. Der er seks forskellige typer gokarts, f.eks. er der gokarts for de 9-15 årige, der kan køre op til 40 km/t.

Golf Fantasia

10. Golf Fantasia
Minigolf kan spilles i stort set alle feriebyer på Mallorca, men i Palma Nova ligger kongen af minigolfbaner. Med 54 huller er der flere muligheder for at spille en normal runde på 18 huller – eller spille alle 54 huller. Banerne ligger I et flot grønt område med små vandfald, små søer, huler og tropiske planter. Det er også muligt at købe is, snacks og drikkevarer.

Lignende sider

Back to top button