Colonia Sant Jordi

Colonia Sant Jordi kortColonia Sant Jordi er en dejlig ferieby på Mallorcas sydkyst, kun 8 km fra øens sydligste punkt, Cap de Ses Salines.

En hyggelig og forholdsvis stille ferieby, der tilbyder flotte strande og enestående naturoplevelser. Byens hjerte er området omkring bystranden, strandpromenaden og lystbådehavnen, hvor ferielivet kan nydes fuldt ud.

Der er et godt udvalg af hoteller. Det 4-stjernede hotel Universal Hotel Marqués ligger helt unikt med godt udsyn til strandene, og så får det gode anmeldelser af gæsterne.

Colonia Sant Jordi Mallorca

Colonia Sant Jordi strand

Strandene i Colonia Sant Jordi
Den mest populære strand i Colonia Sant Jordi er bystranden Es Port, der ligger lige ved siden af byens lystbådehavn. En utrolig dejlig sandstrand, der ligger godt beskyttet inde i en flot bugt.

Stranden er dækket af finkornet lyst sand, og har faciliteter som solsenge, parasoller, brusere og toiletter. Det er også muligt at leje forskellige små både, paddleboards, havkajakker og vandcykler. Bag stranden ligger en hyggelig strandpromenade med mange høje palmer og et godt udvalg af restauranter, caféer og små butikker.

Byens anden store strand er Platja Estanys, der ligger i den nordlige udkant. En vidunderlig naturstrand, der også har gode faciliteter, inkl. strandcafé og restaurant i skoven bag stranden.

Colonia Sant Jordi restaurant

Colonia Sant Jordi strand

Restauranter og natteliv
Der er et godt udvalg af caféer og restauranter i Colonia Sant Jordi. De er primært samlet i to områder, nemlig ved strandpromenaden og på byens hovedgade Avenida Primavera i den centrale del af byen.  

Nattelivet er forholdsvist stille, men der er rig mulighed for nogle hyggelige aftener på caféerne.

Colonia Sant Jordi by

Cabrera
Øen Cabrera

Seværdigheder og aktiviteter
Den mangfoldige natur rundt om Colonia Sant Jordi er en seværdighed i sig selv, ikke mindst de mange naturstrande som Es Trenc, Es Dolc og Es Caragol.

En anden flot naturoplevelse er den lille fredede ø Cabrera, der ligger lidt under 20 km syd for Colonia Sant Jordi. Der går hver dag turbåde fra havnen i Colonia Sant Jordi til Cabrera.


Vores video fra Colonia Sant Jordi


Colonia Sant Jordi kort
Den dejlige bystrand Es Port ses ved siden af havnen i Colonia Sant Jordi. I byens nordlige del ses naturstranden Platja Estanys. Bag stranden er de store områder, hvor der udvindes salt synlige på kortet. Es Trenc ligger en anelse længere mod nord.

Lignende sider

Back to top button