Magaluf

Magaluf kortMagaluf ligger i den sydvestlige del af Mallorca, omtrent 12 km fra hovedstaden Palma de Mallorca.

Magaluf er mest af alt kendt som den ultimative festby på Mallorca. Ingen andre steder på Mallorca er nattelivet nær så livligt, som i Magaluf. Det når ikke Ibiza’s højder, men er sammen med steder som Playa del Ingles, Faliraki og Kos blandt de livligste feriedestinationer i Europa.

Det er primært englænderne, som valfarter til Magaluf, men der er nu også mange unge fra Skandinavien. Der er derfor også mange hoteller, som er målrettet unge. Et af de mest populære er det meget livlige Sol House, der ligger i gåafstand til barerne, diskotekerne og stranden.

Magaluf bar

Det er dog kun i sommermånederne, at de unge vælter byen. Resten af året er Magaluf en relativt afslappet ferieby, og der er faktisk en overvægt af ældre britiske turister i vinterhalvåret.

Apollo: Se de store rabatter i juli/august.

Stranden i Magaluf
Magaluf har en dejlig 900 meter lang og bred sandstrand, hvis officielle navn er Platja de Magaluf. Her mødes de unge op ad formiddagen, og bygger langsomt op til den næste fest. I løbet af eftermiddagen flokkes de unge på de mange barer langs den flotte strandpromenade. Her er der altid slagtilbud på øl og drinks, og det er populært!

Magaluf

Magaluf strand

De som er friske nok til det, kan vise sig frem på de mange vandsportsaktiviteter. Stranden i Magaluf har det hele, jetski, bananbåd, ringos, vandski, parasailing, you name it, they got it.

Magaluf vandsport

Restauranter og natteliv
Der er utallige restauranter i Magaluf. Langt de fleste serverer enkle retter til billige penge, og mange henvender sig madmæssigt mest til det britiske publikum.

Med sine mere end 100 barer, diskoteker og natklubber er Magaluf kendt som den ultimative festby på Mallorca. Den største natklub hedder BCM Planet Dance, og den gæstes jævnligt af internationale top-DJ’s. Andre populære natklubber er Boomerang, det legendariske Bananas Disco og hotellet Mallorca Rocks, hvor der hyppigt er udendørs koncerter og store dance events.

Magaluf Mallorca

Seværdigheder og aktiviteter
De unge i Magaluf er måske forholdsvis ligeglade, men Magaluf er andet end drinks, fest og farver. I og omkring byen ligger der flere store attraktioner, herunder det kæmpe vandland Western Water Park, Katmandu Park og Mallorcas største show Pirates Adventure med akrobatik og dans.

Katmandu Park Mallorca
Klatring i Katmandu Park

Hvert forår afholdes Mallorcas største musikfestival i udkanten af Magaluf. En 3 dages festival, der normalt også tiltrækker nogle internationalt kendte musikere. Læs mere på vores side om arrangementer på Mallorca.


Se vores video fra Magaluf


Magaluf kort
På kortet ses den lange sandstrand i Magaluf. Lige over Magaluf ligger den mere familievenlige ferieby Palma Nova, mens det store vandland Western Water Park ligger en anelse mod venstre på kortet.

Lignende sider

Back to top button