• Palma Aquarium

  • Palma Aquarium

  • Tunnel

  • Flotte fisk

  • Flotte fisk

  • Flotte fisk

  • Udenfor

  • Udenfor

Palma Aquarium

Er familien blevet solskoldet eller driller vejret, så er det godt med et udflugtsmål, som hovedsageligt ligger indendøre. Her er et af de bedste bud Palma Aquarium, som ligger i udkanten af Palma de Mallorca.

Palma Aquarium åbnede i 2007, og er etableret af Coral World, der driver marineparker på bl.a. Hawaii og i Australien.

Palma Aquarium hajer

Hovedattraktionen i Palma Aquarium er den enorme hajtank, der er 33 meter lang, 25 meter bred og 8.5 meter dyb. Det gør den til en af de dybeste hajtanke i Europa. PADI-certificerede dykkere kan mod betaling få lov at dykke ned blandt hajerne. Vi andre må ‘nøjes’ med at gå igennem det store akvarium og se de flotte hajer, rokker m.m. svømme rundt omkring os.

Palma Aquarium kamæleon

Turen starter dog med 25 akvarier med fisk fra Middelhavet efterfulgt af 24 akvarier med fisk og koraller fra mere tropiske egne. Her er der masser af farverige fisk, blandt andet de populære klovnefisk, der svømmer rundt mellem flotte koraller. Der er mange interaktive skærme, hvor man på engelsk kan læse mere om fiskene og korallerne i akvarierne.

Palma Aquarium vandfald

Efter de mange små og mellemstore akvarier går turen udenfor, hvor der er legeplads, stort piratskib og nogle åbne bassiner. Dette område er ikke videre interessant med undtagelse af, når det er fodringstid. Lidt mere interessant er junglen med regnskov, et flot vandfald og krybdyr. Til sidst ender turen i det største akvarium med hajer, rokker m.m.

For de som har besøgt Den Blå Planet på Amager er Palma Aquarium måske knapt så spændende, men er der behov for en indendørsaktivitet, så er Palma Aquarium bestemt et besøg værd. Læs mere om priser og åbningstider på deres hjemmeside.

Er rejsen til Mallorca endnu ikke bestilt, så tag et kig på Bravo Tours mange hoteller på Mallorca.

Palma Aquarium kort


Dette website bruger cookies. Fortsat brug af websitet kræver accept af cookies.  Læs mere.