da

Mallorca

Mallorca er indbegrebet af familieferie. Med børnevenlige sandstrande, masser af aktiviteter, spektakulære bjerge, charmerende landsbyer og en livlig hovedstad er der noget for hele familien.

I de seneste to årtier har Mallorca været i en rivende udvikling, og fremstår i dag som en af de mest moderne ferieøer i Europa. Feriebyerne og hotellerne er generelt af en god standard, og infrastrukturen er blevet opgraderet til de mange gæsters behov.

Den mest populære ferieby er Port d’Alcudia på nordkysten. Et slaraffenland for børnefamilier, og den enorme strand kan med lethed rumme dem alle. Med den historiske bydel og en vandpark tæt på løber gæsterne ikke tør for oplevelser.

Palma Nova og Santa Ponsa er også gode familiedestinationer, mens Cala d’Or med sine romantiske strande er oplagt til parferien. Skal det være mere eksklusivt, så er Portals Nous eller Illetas stedet. Her ligger flere af de bedste hoteller og restauranter på Mallorca.

Mange besøger også Mallorca med henblik på en aktiv ferie. Øen byder flere steder på et sublimt terræn for vandrere, nordkysten er meget populær blandt cyklister og golfbanerne ligger spredt over hele øen. Har man lyst til at vandre, så er det også oplagt at besøge nogle af de enestående naturstrande, som ligger et godt stykke væk fra civilisationen.

Velkommen til Mallorca.

Se vores videoer fra Mallorca, du kan vælge mellem feriebyerne oppe i venstre hjørne af billedet.