da
Illetas strand

Rejser til Mallorca

Tilbuddet af rejser til Mallorca er enormt, og kan let virke overvældende. Hvilken ferieby skal vi bo i? Hvilket hotel? Skal vi have all inclusive med i prisen? Det er nogle af spørgsmålene, som kan melde sig.

Sunweb tilbyder rejser til alle de populære feriebyer på Mallorca, og har hotellet til jer, uanset om den står på familieferie eller parferie. Hos Sunweb bestemmer man selv rejsens længde, og så er der afrejse fra København, Billund og Aalborg. Transfer mellem lufthavn og hotel er inkluderet i prisen, og så er Sunweb medlem af rejsegarantifonden.

Hotel Condesa de la BahiaPORT D’ALCUDIA: Hotel Condesa
Stort lejlighedshotel lige ud til den brede og børnevenlige sandstrand i Port d’Alcudia, der er Mallorcas største ferieby.

Hotellet er meget børnevenligt med bl.a. et separat splash-pool område, legeplads m.m. Og med all inclusive skal I ikke tænke på betaling af måltider, snacks og drikkevarer.

Mere information og priser hos Sunweb

Zafiro Palace PalmanovaPALMA NOVA: Zafiro Palace Palmanova
Zafiro Palace Palmanova er et lækkert 5-stjernet hotel med en god beliggenhed tæt på både stranden og centrum. Tidligere kåret til Palma Novas bedste hotel.

Der er et dejligt stort poolområde, mange aktiviteter for børn, wellness for vokse og fire restauranter på hotellets område. Mulighed for all inclusive.

Mere information og priser hos Sunweb

Club Martha'sCala d’Or: Lejligheder Club Martha’s
Dejligt 4-stjernet lejlighedshotel i rolige omgivelser i det sydlige Cala d’Or. Hotellet er Sunwebs mest populære hotel i Cala d’Or.

Club Marthas er perfekt til familieferie med mange aktiviteter ved swimmingpoolen og miniklub. Der er to strande indenfor 500 meter, og mulighed for all inclusive.

Mere information og priser hos Sunweb