da
Illetas strand

Rejser til Mallorca

Tilbuddet af rejser til Mallorca er enormt, og kan let virke overvældende. Hvilken ferieby skal vi bo i? Hvilket hotel? Skal vi have all inclusive med i prisen? Det er nogle af spørgsmålene, som kan melde sig.

Sunweb tilbyder rejser til alle de populære feriebyer på Mallorca, og har hotellet til jer, uanset om den står på familieferie eller parferie. Hos Sunweb bestemmer man selv rejsens længde, og så er der afrejse fra København, Billund og Aalborg. Transfer mellem lufthavn og hotel er inkluderet i prisen, og så er Sunweb medlem af rejsegarantifonden.

Hotel Condesa de la BahiaALCUDIA: Hotel Condesa de la Bahia
Stort lejlighedshotel lige ud til den brede og børnevenlige sandstrand i Port d’Alcudia, der er Mallorcas største ferieby.

Hotellet er meget børnevenligt med bl.a. et separat splash-pool område, legeplads m.m. Og med all inclusive skal I ikke tænke på betaling af måltider, snacks og drikkevarer.

Mere information og priser

Rosa del MarPALMA NOVA: Rosa del Mar
Rosa del Mar er et indbydende lejlighedshotel, der rangeres som Palma Novas næstbedste af brugerne på TripAdvisor.

Der er et dejligt poolområde, og børnene har deres egen flotte splash-pool. Der er kun 50 meter til den dejlige store sandstrand. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter til både store og små.

Mere information og priser

Hotel Melia Cala d'OrCala d’Or: Melia Cala d’Or
Superlækkert 5-stjernet hotel i rolige omgivelser, men alligevel tæt på centrum og stranden.

Hotellet er perfekt til en romantisk parferie, eller en luksus familieferie. Faciliteterne omfatter bl.a. fitnessrum, massage, cykeludlejning og gratis WiFi.

Mere information og priser